Εταιρικό προφιλ

πυροσβεστικά είδη, πυροσβεστήρες

Με έτος ίδρυσης το 1976 στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία είναι μία από τις πρωτοπόρες και σημαντικές εταιρίες, παρέχοντας κάθε τύπο πυρόσβεσης , πυρανίχνευσης και συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης.

Η εταιρία ΤΣΕΡΤΣΗΣ διακρίνεται για την καινοτομία των προϊόντων της, την ποιότητα και την αφοσίωση στην υποστήριξη του πελάτη.  Δραστηριοποιούμενη με ταχύτητα και ευελιξία, η εταιρία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα ακόμη και σε έργα ιδιαίτερων και υψηλών απαιτήσεων.

Με οδηγό τις αξίες της, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, ποιότητα, η εταιρία  επιτυγχάνει σταθερή ανάπτυξη και επιτυχία, με στόχο να προσφέρει μία άριστη εμπειρία στον πελάτη, μέσα από προσωπική πάντοτε προσέγγιση. Η εταιρία μας είναι υπερήφανη για τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της. Η εταιρία εστιάζει στο χτίσιμο ισχυρών δεσμών, επενδύοντας σε ακατάπαυστη επαφή με τον πελάτη, διαρκή βελτίωση και παροχή αποτελεσματικών λύσεων.

Παρακολουθώντας ακατάπαυστα τις τάσεις της αγοράς, η εταιρία εξακολουθεί να καινοτομεί, να μεγαλώνει, να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται παραμένοντας σταθερά συντονισμένη με το χαρακτήρα της. 

Η εταιρία ΤΣΕΡΤΣΗΣ δεσμεύεται και εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2000 και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ 3 (PART 1-6) και ΕΝ 1866.

 

Γιατί να επιλέξετε πυροσβεστικά ΤΣΕΡΤΣΗΣ;

Γιατί ξέρουμε τι θέλετε. Έχοντας συγκεντρώσει μία προϋπηρεσία περισσότερων από 45 ετών συνεργασίας με τους επαγγελματίες του κλάδου, έχουμε πλέον αποκτήσει βαθιά γνώση των αναγκών σας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας για να παραμένουμε ένας αξιόπιστος συνεργάτης στα πυροσβεστικά είδη.

Διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων και μία μακρά εμπειρία σε τεχνικά ζητήματα, δημιουργούμε τις κατάλληλες λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας σε κάθε περίπτωση.

Έχουμε επιλέξει μερικούς πελάτες από αντιπροσωπευτικά έργα της εταιρίας ΤΣΕΡΤΣΗΣ, που μας εμπιστεύτηκαν για την πυρασφάλεια του χώρου τους.

 

TOP